Shopping cart

Hangi Firmalar Açık Hava Reklamı Vermeli ?

Hangi Firmalar Açık Hava Reklamı Vermeli

Ülke genelinde sık kullanılan reklamcılık türünden olan açık hava reklamcılığı bölgesel olarak etkin ve etkili sonuçlar vermektedir. Ülkemizde %9 paya sahip olan açık hava reklamcılığı ilk 3 sırada kendine yer bulmuş ve kurumsal markaların hedefini gerçekleştirmesi için önemli reklam çeşidi arasında kendine yer bulmuştur. Duvar giydirme, billboard, led ekran/ digiboard, megalight, raket/ CLP, tramway, metrobüs, otobüs durakları, refüj, gaintbillboard, big billboard, direk reklam, organize sanayi reklamları, otobüs reklamları ve daha birçok çeşidi ile açık hava reklamcılığı bizleri karşılamaktadır.

Açık hava reklamcılığı denilince ilk akla gelen halk dilinde de yaygın tabirler kullanılan billboardlardır. Yürüdüğümüz, durakladığımız kalabalık alanlarda, kavşaklarda bu reklam çeşidini bolca görmekteyiz. Markanızı hedef kitleyle buluşturmak için en etkili reklam çeşididir. Billboard reklamlar sizlerle müşterinin birebir temasını sağlayan ve akılda kalıcılık bırakan reklam türlerinin başını çekmektedir, açık hava reklamcılığı içinde aynı tanımı yapsak yeridir. Büyük şehirlerde, ilçelerde, yol kenarlarında açık hava reklamcılığını görmeniz çokça mümkündür. Petrole ne kadar kaldığını gösteren tabelalar, dinlenme tesisine kalan mesafeler, indirim ve kampanya duyuruları, giyim, kurs, gıda, araç tanıtımı, yeni ürünler ve markalar gibi birçok konu için etkili reklam yöntemi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Açık hava reklamları için Gaziantep için en doğru lokasyonlarda firmanızın hedefine ulaşması için yardımcı oluyoruz.  Açık hava reklam tabelalarını kiralamak için belediye ve mecralar arasında yapılan anlaşmalarla belirlenir.  Bu mecralar yıllık olarak kiralayarak liste fiyatları belirler. Açık hava reklam şirketleri bu alanları kullanmak isteyen şirketlere haftalık, aylık, yıllık olarak fiyat baremi belirler ve müşterisine sunar. Açık hava reklamcılığının belirgin özelliklerinden biride mevsimsel olarak fiyatlarda oluşan değişkenliktir.

Yaratıcı fikirler en iyi eğlenceli bir ruha sahip dükkanlarda gelişir.

Leo Burnett

NEDEN AÇIK HAVA REKLAMI VERMELİYİM?

Açık hava reklamcılığı akılda kalıcı bir etki bırakması sebebi ile müşteri hedef kitlesine direk olarak ulaşabileceğiniz kolay reklam türlerinden ve cebinizi düşünen türlerdendir. Bölgesel olarak reklam verecekseniz ve o alan dışına hizmet vermeyecekseniz açık hava reklamcılığı tam size göre diyebiliriz. Şirketinizin bulunduğu lokasyonda en önde olması ve dikkatlari üzerine çekerek bilinirliğini arttırması, sizlere kazanç sağladığı gibi kurumsal kimliğinizin daha da üst seviyelere çıkmasına yardımcı olacaktır. Gaziantep ve güneydoğu Anadolu bölgesinde sizlere hizmet veren Geveze en iyisi için sizlerle.

Açık Hava Reklamını Ne Kadar Süre ile Vermeliyim?

Açık hava reklamı verirken ürünün veya hizmetin hedefini ne kadar sürede gerçekleştireceğini analiz etmeniz gerekmektedir. Örnek verecek olursak okul veya kurs reklamı verecekseniz bunu dönem başlamadan yaz aylarında yapmanız akıllıca olacaktır, aksi takdirde dönem ortasında yapmanız durumunda reklamınızın etkisi sınırlı kalabilir ve kitleyi yönlendirmede zayıf düşebilirsiniz. Reklam sürekliliği hedefi ikna etmede ve şirketin kurumsal kimliğine oldukça pozitif etki yaratacağından kazanç kapınızı fazlaca genişletecek, karlılığınızın artmasını sağlayacaktır. Verilen doğru mesaj hedef kitleyi çekeceği gibi açık hava reklamlarının süresini uzatmanız durumunda marka bilinirliliğinizi oldukça pozitif etki yaparak kurumsal kimliğinize değer üstüne değer katacaktır. Gaziantep’te açık hava reklamcılığı denilince akla gelen ilk isimlerden Geveze ajansı tercih edebilir markanızı bizle daha da büyütebilirsiniz.

Neden Geveze Ajans?

Profesyonel kadromuz, tecrübemiz ve yaratıcı reklamlarımız sayesinde sizlere en iyi hizmeti veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz.  Gaziantep’in göz bebeği olmak istiyorsanız bize ulaşın ve farkı görün.

Yorum Gönder

Your email address will not be published. Required fields are marked *