Shopping cart

Açıkhava Reklamları

AÇIK HAVA REKLAMLARI

Açık hava reklamları 1700’lü yıllardan beri kullanılan ilk reklam araçlarından biridir. Vurgulanmak istenen hizmetin veya ürünün müşteri ile direkt olarak etkileşime girme olasılığı fazladır, bu sebeple açık hava reklamının önemi diğer reklam türlerine göre bir adım önde görünmektedir. Harika bir reklam grafiği ile müşteri kitlesinin aklında yer edinme olasılığı fazladır. Vermek istediğiniz açık hava reklamı çeşitlerine gelin hep birlikte göz atalım.

BİLLBOARD REKLAMCILIĞI

Billboard reklamcılığı şehir içerisinde oldukça etkili reklam çeşitlerinden biridir. İşinizin veya hizmetinizin hitap ettiği alanlarda yaratıcı bir reklam tasarımı ile yoldan geçen, trafikte bekleyen, yürüyen, oturan birçok kişinin dikkatini çekecek ve akılda kalıcılık bırakacaktır. Gaziantep’in gelişen ekonomisi ve büyüyen pazarında size uygun konumlarda billboard reklamı vererek iş yerinize canlılık katabilir ve büyüme hedeflerinize kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

MEGALİGHT REKLAMLAR

Megalight reklamların günümüzde birçok yerde karşımıza çıkmaktadır. Kalabalık alanlarda, insan akışının fazla olduğu kordon, cadde ve sokaklarda, avm’lerde karşımıza çıkmaktadır. Açık hava reklam çeşitleri arasında olan megalight dikkat çekici ve teknolojik olarak çekici durmasından dolayı kaliteli izlenim bırakmaktadır. İnsalarda algıda seçicilik olduğundan bu reklam türü sizin için ideal bir reklam türü olabilir. Gösterişli ve büyük kampanyalarda megalight reklam türünü harika bir sunumla kullanılabilir ve Gaziantep’te şirketinizi, kampanyanızı öne çıkarabilirsiniz.

Basit yapın. Hatırda kalır olsun. Kendisine     bakmaya teşvik edici olsun. Okuması eğlenceli olsun.
Leo Burnett

 
 
 

GİANTBOARD REKLAMLAR

Açık hava reklamlarında kitleye ulaşmak öncelikli hedeflerden olsa bile kalite her zaman dikkati çeker, Giantboard reklam türü de tam bu amaç için biçilmiş kaftanlardandır. Outdoor reklam çeşitleri arasında bulunan giantboard prestijli firmaların tercihlerindendir. Dikkat, güdülme, akılda kalıcılık arayanlar için favori reklam türü desek yeridir. Ulaştırmak istenilen mesaj net şekilde verildiğinden, iyi bir ışıklandırma ve tasarımla insanların dikkatini çekmektedir, bu dikkat çekme sayesinde mesajın ulaştığı kitle sayısı bir hayli fazladır.

POLEBANNER REKLAM

Sokaklarda, caddelerde, parklarda kısaca direk olan her alanda görmenizin mümkün olduğu reklam türüdür. Çokça sık kullanılır ve reklamı kitleye ulaştırmakta oldukça başarılıdır. Örnek verecek olursak bir sokakta bulunan 10 direk üzerinde tekrar eden reklam kitlede merak uyandıracak ve mesajı verecektir. Polebanner reklamları Gaziantep ve Güneydoğu bölgesinde oldukça dikkat çeken, mesajı direk veren reklam türlerindendir.

DURAK REKLAMLARI

Açık hava reklamlar çeşitlerinden bir diğeri de durak reklamlarıdır. Otobüs, tramvay, metro, dolmuş vb. gibi toplu taşıma araçlarının duraklarında bulunan bu reklam türleri, yeni açılmış mağazaları, indirimleri, kursları ve kampanyaları duyurmak için kullanılan yaygın reklam türlerindendir. Firmanızın hedefine göre değişkenlik gösterecek olan bu reklam türünde hedef kitleniz önemlidir. Gaziantep’te durak reklamlarını ajansımızdan örnekler dahilinde görebilir ve keşfedebilirsiniz.

CLP REKLAMLARI

Açık hava reklamlarının diğer bir türü de CLP reklamlarıdır. CLP Reklamları durak mantığıyla ilerler. CLP reklamları mantık olarak insanların kalabalık olduğu konumlarda, durmak zorunda olduğu alanlarda, kaldırımlarda olurlar. Hal böyle olunca insanların CLP reklamları ile karşılaşmama olasılığı gayet düşük oluyor, bu durumu fırsata çeviren firmalar ürün veya hizmetini rahatlıkla tanıtabiliyor. Gaziantep CLP reklamları için ajansımızdan teklif alabilir ve şirketinize + değer katabilirsiniz.

TOTEM REKLAMLARI

Totem reklamlar günümüzde halen kullanılan bir başka açık hava reklam türünden biridir. Hemen hemen hepimiz şehirler arası yolculuklar yapmışızdır, bu yolculuklarda yol üzerinde dikilmiş büyük totem reklamlarına aşina olmuşuzdur. Örneğin Dinlenme tesisi 2 km ileride, Petrol 1km ileride gibi totemler bizi şehir giriş ve çıkışlarında çokça karşılamaktadır. Outdoor reklam çeşidi olan totem reklamları diğer bir deyişle yol tabelaları olarak aklımızda kalıcılığını sağlamıştır. Şirketinizi Gaziantep’te öne çıkarmak için totem tabela teklifimize göz atabilirsiniz.

Yorum Gönder

Your email address will not be published. Required fields are marked *