Shopping cart

Gaziantep’in Gözü Üzerinizde Olsun!

GAZİANTEP’İN GÖZÜ ÜZERİNDE OLSUN!

Büyümeyi düşünen şirketler için temel amaçlardan biride marka bilinirliğini arttırmak. Prestijinizi ve bilinirliliğinizi arttırarak şirketinize ciddi büyüme kaydedebilirsiniz. Gaziantep’te bulunan birçok açık hava reklam tabelalarında önce çıkabilir ve bölgede adınızdan söz ettirebilirsiniz. Belirlemiş olduğunuz lokasyon müşteri kitlenize hitap edecek bir konumda olacaktır.

Billboard Reklamları

İnsanların fazlaca hareket ettiği, trafiğin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda ister istemez bir duraklama, bekleme kaçınılmaz olabiliyor, bu tür durumlarda insanlar psikolojik olarak çevresine fokuslanıyor ve dikkat çekici bir görsel gördüğünde tamamen odak noktası oraya kaymış oluyor. Kaliteli ve yaratıcı tasarımlarınızla kitleyi okumaya bir nevi mecbur bırakıyorsunuz. Akılda kalıcılığı ve direk olarak kitleyi hedef alan bu açık hava reklam türü sizleri öne atmaktadır. Gaziantep’in kalabalık konumlarında adından söz ettir, şehrin fısıltısı ol ve markanı yukarı taşı.

Organize Sanayi Reklamları

Organize sanayi bölgesi, iş verenlerin ve işçilerin uğrak olarak mecburi duraklarından biridir. Organize sanayi bölgesi içerisinde, her gün geçiş yapılan ve sürekliliği olan noktalarda bulunan Billboard, Megalight, Led ekran/ Digiboard, Direk reklamları şirketinize fayda sağlayacak yani pozitif etki bırakacaktır. Gaziantep’te 5 Organize sanayi bölgesi bulunmakta ve 6. İçin imar planları tamamlanmış bulunmakta, bu kadar sirkülasyonun olduğu noktalarda hedef kitlenizin sizleri fark etmemesi olasılık dahilinde pek değildir, maksimum verimlilik sağlayan bu alanlarda yerinizi alabilir, etkiyi arttırmak için Geveze ajansın deneyiminden faydalanabilir, bizlere aracılığı ile reklamlarınızı profesyonel olarak verebilirsiniz.

İyi ama gösterilmemiş reklam, satış yaptırmaz.

Leo Burnett

CLP Reklamları

Genel olarak durak reklamlarına yakın prensiple çalışan bu açık hava reklam türünde, insanların kalabalık olarak buldukları, cadde, sokak ve çarşı gibi alanlar tercih edilir. Hareket halindeki insanlar dikkatlerini çeken görsellere odaklanır ve vermiş olduğunuz reklamı okumaya yönelirler. Kalabalık yerlerin dikkat çeken incisi olan CLP reklamları ile markanızı tanıtabilirsiniz, Gaziantep’in en kalabalık bölgelerinde bulunan CLP reklam tabelalarına bizler aracılığı ile reklam verebilirsiniz.

Otobüs Reklamları

Reklamınız olduğu yerde kalmasın, En kalabalık noktalardan, en sakin noktalara kadar şehri turlasın. Yolculuk hepimizin günlük rutin olarak yaptığı rutin işlerden, işe giderken, eve dönerken, bir yeri ziyarete giderken illa kullandığımız bir vasıta oluyor. İster içinde ol ister dışında otobüslerin üzerinde ki reklamlar hep dikkatimizi çekmiştir. Yoğun trafikte arkasında durduğunuz otobüsün camında büyük ve dikkat çekici görselleri okumayanınız yoktur, ya da seyir halinde devasa otobüs gövdesinde profesyonelce yapıştırılmış yaratıcı reklamları hatırlamayan yoktur sanırım. Sizlerde Güneydoğu Anadolu bölgesinin incisi Gaziantep’in yollarında adınızdan söz ettirin ve kalıcılığı yakalayın. Geveze ajans sizin için profesyonel ve yaratıcı kimliğini ön plana çıkararak en doğru tercihi yapmanızı sağlayacaktır.

AVM Reklamları

Kitlenizin alışveriş alışkanlıkları sizleri AVM koridorlarında yer almaya itebilir, her türlü tüketim alışkanlığının olduğunu insanların uğrak noktası olan AVM’ler sizlere yeni müşteriler kazandırmasının yanı sıra prestijli bir marka izlenimi verecektir. Aradığı ürünü bulmak için koridorlarda gezen, Lavaboya giden, yemek yiyen binlerce insanın sirkülasyon yaptığı bu yerlerde kendinize yer ayırtın. Gaziantep’te bulunan Premall, M1, Sanko Park ve Forum Avm gibi yerlerde yerinizi ayırtıp, markanıza değer ve prestij katabilirsiniz. Geveze Ajans sizin için bu işi profesyonel olarak yapar ve memnuniyet garantisi verir.

Direk Reklamları

Şehrin kalabalık caddelerinin ortasında yeni bir marka yükseliyor veya olağan bir marka hafızalarda kendine yer ediniyor. Bunlar hayal değil, şehre can veren cadde ve sokaklarda yerinizi ayırtabilir, sıra sıra gelen direklerde hafızaları tazeleye tazeleye insanların aklında yer edinebilirsiniz. Şehrin parlayan yüzü iconava’da direk reklamları, uygun olan cadde ve sokaklarda direk reklamları verebilir, prestijinize prestij katabilirsiniz. Gaziantep Reklam işleri ve daha fazlası için Geveze Ajans.

Megalight Reklamları

Oldukça prestijli ve dikkat çekici olan megalightlar şehrin ışıkları oluyor. Kavşaklarda, kalabalık alanlarda, meydanlarda Megalight görmememiz şaşırtıcı olacaktır. Büyüyen ve gelişen Gaziantep’in en kalabalık bölgelerinde gerek trafik gerekse yürüyen insanlar tarafında kolayca fark edilen devasa ekranlarda sizde yerinizi alın. Geveze ajans hep daha fazlası.

Durak Reklamları

Şehrin monotonluğuna renk katmak! İnsanlar ulaşmak istedikleri yerlere gitmek için çeşitli vasıtalar kullanır, taksi, tramvay, otobüs, dolmuş, metro gibi taşıma araçlarını günlük olarak kullanıyoruz. Sirkülasyonun bolca olduğu bu konumlarda kendinize yer ayırtın. İnsanların ve Gaziantep’in gözü hep üzerinizde olsun istiyorsanız Geveze ajans sizin için doğru adres.

Yorum Gönder

Your email address will not be published. Required fields are marked *