Toplu Taşımalar

  • Home
  • Toplu Taşımalar

Toplu Taşıma

  • KategoriAçıkhava
  • MecraBelediye & Halk Otobüsü, Dolmuş, Tramvay, Taksiler
  • Haftalık300 Bin Kişi

Araçların içi dışı sizin olsun görsel şölenler yaratalım ve insanların hemen hemen her gün kullanmış olduğu bu alanlarda sizlere yer verelim ve başarı hikayenizi beraber yazalım. 

Peki bu yerler neresi? 

Otobüs dışı giydirme, otobüs panosu, Taksi, tramvay durakları, tramvay giydirme, halk otobüsleri, Belediye Otobüsleri, Gazi Ray içerisi, Gazi Ray Giydirme bunları yanı sıra her araca ait duraklarda sizlerin sesi olabilir, ürün ve kampanyalarınızı yaratıcı fikirlerle hedef kitlenizi sunabiliriz. Hedefi Büyümek olanların yeri Geveze Ajansa katıl, Gaziantep’in en iyi ajansı ile tanış.

Neden Reklam Alanı Olarak Toplu Taşıma Reklamları ?

Reklam sizleri hedeflerinize yakınlaştırmak için araç niteliğindedir. Reklam vermeyen şirketler genel olarak pazarlama elemanları çalıştırmaktadır ve bu elemanların yeterli sayıda olması gerekmektedir. Ek maliyetler ve genel giderlere oldukça etki etmektedir, Aylık olarak bu maliyetleri karşılamanız gerekmektedir. Reklam hizmeti ise sizlere daha kolay ve hedef kitlenizin bulunduğu konumlarda yıllık veya aylık personel maliyetinizden daha uyguna gelecektir. Pazar içerisinde pazarlama elamanları kullanmak firmanıza ciddi prestij kaybı yaşatabilir. Gaziantep’in en prestijli noktalarında sizlerin prestijine olumlu etki bırakıyoruz.

Reklamın Avantajları

Reklam şirketinizin büyüme ve markalaşma değerine ciddi katkılar yapar. Duyulmuş, hafızalarda yer edinmiş bir marka olmak istiyorsanız ve müşteri portföyünüzde ciddi gelişim kaydetmek istiyorsanız, reklam vermek sizin için kaçınılmaz olacaktır. Reklam büyüme oranınıza, pazardaki payınıza, kitlenize, bilinirliğinize mükemmel derecede katkı yapar ve sizleri her seferinde daha da ileriye götürür.

Diğer Mecralarımız